Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ANACRIS GUESTHOUSE cm

Descriere

Profil: Relaxare si confort

Localizare: Unitatea se afla localizata in partea de sud a statiunii Costinesti in imediata apropriere a parcului de distractii si gara. Traversand linia ferata se afla Teatrul de vara Costinesti, terasa White Horse si Disco Ring. Cea mai apropriata plaja se afla cea din zona Obeliscului, urmand din zona Disco Tineretului.

Descriere: Toate camerele sunt dotate cu TV LED sau LCD. Vila Anacris Guesthouse ofera camere cu aer conditionat si WiFi gratuit.
De asemenea, camerele includ un minibar . Baile private sunt prevazute cu cabina de dus. Oaspetii au la dispozitie o terasa si facilitati de gratar.

Camere: Unitatea dispune de 3 tipuri de camere:

- camere duble - Camerele duble sunt pozitionate la parter, etajul 1 si etajul 2. Toate camerele au paturi duble matrimoniale.
Camerele duble au in dotare baie privata cu cabina de dus, paturi matrimoniale, TV cu ecran plat, aer conditionat, mini frigider, seif, internet WiFi.
Capacitatea de cazare este de 2 persoane. In cazul in care exista a treia persoana in camera, se adauga un pat suplimentar contra cost.
Fumatul nu este permis in camere.

- camere duble superioare - Camerele duble superioare sunt pozitionate la etajele 3 si 4, cu priveliste inspre nord-est, vazandu-se in zare si marea. Toate camerele au paturi duble matrimoniale de 1,60 m. Fiecare camera are un mic balconas pe care se afla uscatorul de rufe. Camerele duble superioare au in dotare baie privata cu cabina de dus, paturi matrimoniale, dressing-uri, TV cu ecran plat, aer conditionat, mini frigider, seif, internet WiFi.
Capacitatea de cazare este de 2 persoane. In cazul in care exista a treia persoana in camera, se adauga un pat suplimentar contra cost.
Fumatul nu este permis in camere.

- camere duble executive - Camerele executive sunt pozitionate la etajele 3 si 4, cu priveliste ctre mare. Au balcon privat dotat cu mas si 2 scaune & uscator de rufe. Camerele executive sunt cele mai spatioase camere din locatie, fiind ideale pentru familiile cu copii. In camera exista si o canapea extensibila care se poate extinde la cerere. Capacitatea maxima de cazare este de 3 adulti sau o familie cu 2 copii.
Camerele duble executive au in dotare baie privata cu cabina de dus, pat dublu matrimonial de 1.60 m, TV cu ecran plat, o canapea extensibila, aer conditionat, mini frigider, seif, internet WiFi, balcon.
Fumatul nu este permis in camere.

Servicii de masa:
Nu dispunem de facilitati pentru gatit.
Unitatea pune la dispozitie: espressor, cana electrica, cuptor cu microunde si barbeque.
Parintii au posibilitatea de a incalzi laptele copiilor si de a le pregati gustari rapide.
Gratarul poate fi folosit pana la orele 22:00 si este necesar sa achizitionati lemne si carbuni.

Politici copii:
Gratuit! Un copil cu varsta pan la 6 ani sta gratis cand sunt folosite paturile existente
Copiii cu varsta peste 6 ani sau a treia persoana adulta in camera achita 25% din tariful camerei si beneficiaza de un pat suplimentar. Disponibilitatea paturilor suplimentare trebuie verificata in prealabil.

Animale de companie
Animalele de companie nu sunt acceptate.

La proprietate sunt disponibile locuri de parcare in exterior.

Check-in / check-out
Cazarea se face incepand cu ora 15:00 pana la ora 22:00, iar eliberarea camerei cel tarziu la ora 11:00.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie