Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Restaurant Ami este situat in centrul statiunii Baile Felix in vecinatatea lacurilor cu nuferi si a parcului Felix.

Descriere:

Hotel Ami a fost deschis in anul 2008 find cotat la categoria de trei stele superior. Serviciile ireprosabile sunt dovada renumelui pe care hotelul si restaurantul il poarta printre clienti.
Hotelul Ami este structurat astfel: parter + etaj 1 + etaj 2 + etaj 3 + etaj 4, hotelul fiind dotat cu lift.

Cazare:

Capacitatea totala maxima de cazare a Hotelului Ami este de 60 de locuri.
Hotelul Ami dispune de 30 de camere cu pat matrimonil/twin. La cererea turistilor unitatea de cazare poate oferi pat suplimentar.

Facilitati camere:

Toate camerele sunt dotate cu aparate de aer conditionat, frigider , cabina de dus, uscator de par, radio, TV conectat la reteaua de cablu, telefon cu acces international direct, internet, baie si balcon, mobilier ultra-modern, saltele ortopedice, ferestre termopan/velux.

Restaurant:

Restaurantul ofera amabilei clientele eleganta, bun gust, profesionalism, toate asteptand a fi descoperite, roade ale creativitatii, echilibrului si tehnicii, unite cu servicii de inalta tinuta si cunoasterea placerii de a manca.

Hotelul Ami dispune de o sala de conferinta cu o capacitate de 40 de locuri dotata cu aer conditionat, conexiune la internet de mare viteza, proiector si panou de proiectie. Sala de conferinta este dotata cu echipament de traducere si conferinta wireless.

Hotelul Ami poate oferi la cerere transfer aeroport sau alte destinatii, taxi si limuzina sau inchirieri masini.
Hotelul dispune de o parcare pazita cu o capacitate de 20 de locuri.

Accesul animalelor de companie nu este permis.

#BBTO




Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie