Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Alay - adults only


Descriere

LOCALIZARE
Aceasta proprietate este la 2 minute de mers pe jos de plaja. Situat pe portul de agrement Benalmadena, Hotelul Alay - Adults Only este situat la 50 de metri de plaja. Ofera 3 piscine in aer liber, un restaurant si gradini.

FACILITATI
Ofera 3 piscine in aer liber, un restaurant si gradini.Hotelul are receptie deschisa nonstop si depozit de bagaje. Facilitatile suplimentare includ o sala de jocuri si TV, o sala de evenimente, un magazin, un salon de coafura, o cafenea, un bar primitor si un restaurant a la carte cu aer conditionat, zona separata pentru nefumatori si scaune inalte pentru copii. Oaspetii de afaceri pot folosi sala de conferinte si accesul la internet. De asemenea, sunt disponibile servicii de camera si spalatorie. Hotelul ofera un depozit pentru biciclete si locuri de parcare pentru oaspetii care sosesc cu masina.

RESTAURANT
Restaurantul de la Alay serveste preparate internationale si spaniole. Oaspetii au la dispozitie un snack bar langa piscina si o terasa de vara, unde pot savura cocktailuri.

CAMERE
Toate camerele spatioase si luminoase sunt decorate modern si au aer conditionat si WiFi gratuit. De asemenea, unitatile au TV cu ecran plat si baie privata. Majoritatea camerelor au vedere la mare.
DOUBLE ROOM WITH TERRACE(21 mp)
DOUBLE ROOM WITH SEA VIEW TERRACE(21 mp)
DOUBLE ROOM SIDE SEA VIEW
DELUXE SIDE SEA VIEW(31 mp)
DELUXE ROOM WITH SEA VIEW(75 mp)
KING WITH SEA VIEWS(80 mp)
STANDARD ROOM (Eco)(17 mp)
JUNIOR SUITE (44 mp)
TRIPLE ROOM(35 mp)

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.